Οινοποιείο Πυργάκη

Η οικογένεια του ΚΩΝ/ΝΟΥ Ν.ΠΥΡΓΑΚΗ διαθέτει μεγάλη παράδοση στην καλλιέργεια του αμπελιού. Με την εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας ο Κων/νος Ν. Πυργάκης συνεχίζει να καλλιεργεί τους αμπελώνες εμπλουτίζοντάς τους με εκλεκτές ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον ,αφού εφαρμόζει πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια στο σύνολο των ιδιόκτητων αμπελώνων.

 

Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι: ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ, ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ, ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ, ΡΟΔΙΤΗΣ, ΜΟΣΧΑΤΟ, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, SAUVIGNON BLANC, ενώ είναι προγραμματισμένη η εμφύτευση στα επόμενα δύο χρόνια με SYRAH, CHARDONNAY KAI GEWURZTRAMINER.

 

Το 2000 ο Κων/νος Ν. Πυργάκης ξεκίνησε την οινοποίηση των σταφυλιών του. Έκτοτε, η ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης επέβαλλε τον εκσυγχρονισμό της με ανοξείδωτο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και την θέσπιση αυστηρών ποιοτικών standards στην παραγωγή ,την εμφιάλωση ,την αποθήκευση και τη διανομή των κρασιών.

 

Παραμένουμε προσηλωμένοι στον πρωταρχικό μας στόχο, την φροντίδα των αμπελώνων μας με φιλικές προς το περιβάλλον καλλιεργητικές πρακτικές και τη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών με τις πιο σύγχρονες οινοποιητικές μεθόδους.

 

    ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΥΡΓΑΚΗ

    ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

    20500 ΝΕΜΕΑ

    info@oinopoiio-pirgaki.gr

    www.oinopoiio-pirgaki.gr

   Τηλ  27460 51360 / 6972 037051

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ