Οινοποιητική Νεμέας

Γ.Α. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Α.Ε.Ο.Ε.

Στην καρδιά του κάμπου της Νεμέας, σε έναν τόπο που παράγει την προικισμένη και πολυδύναμη ποικιλία Αγιωργίτικο, βρίσκεται το νέο και υπερσύγχρονο οινοποιείο μας.  Σε μια έκταση 12 στρεμμάτων και με συνολική δυναμικότητα 85.000 HL, λειτουργεί η κάθετη οινοποιητική μας μονάδα, με νέες τεχνολογίες και ένα άρτια εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. 

Στην Γ.Α. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Α.Ε.Ο.Ε. εργαζόμαστε αδιάκοπα με γνώμονα :

  • Την  πλήρη ικανοποίηση του πελάτη με την πρόσφορα προϊόντων σε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής 
  • Τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων μας 
  • Την ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσω της καλλιέργειας και οινοποίησης γηγενών ποικιλιών 
  • Τον σεβασμό στο περιβάλλον και την αμπελοοϊνική παράδοση του τόπου 

 

Η εταιρία μας επιλέγει -από τους αμπελώνες Πελοποννήσου-  την καλύτερη πρώτη ύλη και επενδύει συνειδητά σε δυο από τις πιο σημαντικές ζώνες παραγωγής οίνων Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης). Την Νεμέα -την μεγαλύτερη αμπελουργική ζώνη ερυθρών οίνων της Ελλάδας - όπου παράγεται μια από τις εκλεκτότερες γηγενής ερυθρές ποικιλίες το Αγιωργίτικο, και την Μαντίνεια με το εξωτικό, αναπάντεχο και γεμάτο φρεσκάδα Μοσχοφίλερο.

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους Eδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία, το ανθρώπινο δυναμικό, η χρήση τεχνολογιών αιχμής και το πάθος μας για συνεχή βελτίωση, εγγυώνται την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.

 

Γ.Α. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Α.Ε.Ο.Ε.
Οινοποιητική Νεμέας

2ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Νεμέας-Κιάτου
205 00 Νεμέα Κορινθίας
Τηλ.: 27460 23253, 27460 22018
Fax: 27460 24070
email: info@koutsodimos.com

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ