Οινοποιία Κιντώνη

Η Οινοποιία Κιντώνη ξεκινάει την ιστορία της το 1952 στο Αίγιο.Οι αμπελώνες εκτείνονται στο κομμάτι της ορεινής Αιγιάλειας συνδυάζοντας το μεσογειακό κλίμα της περιοχής,το μεγάλο υψόμετρο και την βορεινή τους έκθεση με θέα τον Κορινθιακό.Οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και το terroir της περιοχής συνθέτουν την παραγωγή οίνων κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές για τον τελικό καταναλωτή.

 

Η οικογενειακή κληρονομιά και η αγάπη για το κρασί περνάει στην τρίτη γενιά εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες και εκσυγχρωνίζοντας πλήρως το οινοποιείο τεχνολογικά,λειτουργικά και αρχιτεκτονικά σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής.

 

Διαθέτει εγκαταστάσεις μεταποίησης,εμφιάλωσης,συσκευασίας και αποθήκευσης έως και 4.000 τόνων. Όλη η διαδικασία της οινοποίησης ελέγχεται με βάση τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2008.

 

Το 60% της παραγωγής εξάγεται ενώ το υπόλοιπο μέρος απορροφάται στην εγχώρια αγορά.Σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς Οίνου κοσμούν το ενεργητικό του.Το οινοποιείο εξάγει τα προιόντα του σε 15 χώρες και σε περισσότερους από 40 εισαγωγείς.

 

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΙΝΤΩΝΗ

Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, Πάροδος Κορίνθου 25100

Αίγιο, Αχαίας 

Τηλ: +30-26910-23089

www.kintonis.gr

E-mail: sales@kintonis.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ