Κτήμα Μπριντζίκη

Ο Σάκης και η Διονυσία Μπριντζίκη ήμασταν μουσικοί. Κι αυτό είναι σαν το ποδήλατο… δεν το ξεχνάς ποτέ και σε σημαδεύει με μια ειδική υπομονή… και επιμονή. Γεννάει μέσα στον άνθρωπο την αγάπη για τις τέχνες και την ομορφιά της φύσης. 

 

To κτήμα Μπριντζίκη ξεκίνησε το 1996 , … βρίσκεται  στο χωρίο Λαντζόι στην ευρύτερη περιοχή της Αρχ.Ολυμπίας .  Αποφασίσαμε να φτιάξουμε το Κτήμα, στη γη που ανήκει στην οικογένεια. Κι ο σπουδαιότερος λόγος για αυτό, ήταν η αγάπη μας για το κρασί.

 

Το 1996 βάλαμε μπροστά μια επιχείρηση που παλέψαμε να την κάνουμε βιολογικά πιστοποιημένη, ενεργειακά αυτόνομη και εξοπλισμένη με όλες τις σχετικές εφαρμοσμένες τεχνολογίες.

 

Σήμερα  24 χρόνια μετά, τα προϊόντα μας υπάρχουν στις αγορές του Καναδά , της Αμερικής, της Β & Ν. Ευρώπης.   Στόχος μας είναι  να πετύχουμε  κάθε άνθρωπος σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, θελήσει οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, να μπορεί να το βρει στην πόλη του. 

 

Αναβιώνοντας την πολύχρονη  παράδοση της οικογένειας Μπριντζίκη αντιμετωπίσαμε προβλήματα του χθες που έπρεπε να τα λύσουμε με λύσεις του αύριο

 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε  είμαστε ενεργειακά αυτόνομοι χωρίς να επιβαρύνουμε  το περιβάλλον στο παραμικρό . Θα λέγαμε ότι έχουμε  μηδενικό ενεργειακό ίχνος, αλλά στην πραγματικότητα καταναλώνουμε λιγότερη πράσινη ενέργεια από αυτή που παράγουμε. Έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι έχουμε αρνητικό ενεργειακό ίχνος. 

 

Παρ’όλες τις σχεδόν αξεπέραστες δυσκολίες που έφερε η κρίση στην Ελλάδα εμείς συνεχίσαμε να χτίζουμε τα όνειρα μας, σε μια πραγματικότητα που πλέον μοιάζει με οικονομικό βούρκο. 

 

Τώρα λοιπόν, Έχουμε ένα υπέροχο υπαίθριο θέατρο 250 θέσεων, που σχεδιάζουμε να το κάνουμε τόπο πολιτισμού και κουλτούρας για όλη την περιοχή μας…

 

Έχουμε αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και συνέδρια… και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε δρώμενα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της οινοποιίας και της ανάπτυξης της τέχνης, του οίνου.

 

Έχουμε  όμορφα καταλύματα στην καρδιά των αμπελώνων μας που θα προωθήσουν τον οινοτουρισμό στην Ηλεία κι ελπίζουμε να δώσουν νέα πνοή στην τοπική οικονομία.  

 

Αλλά το κτήμα Μπριντζίκη φτιάχνει κρασί… και θα συνεχίσει να το κάνει. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από γηγενείς  ελληνικές  ποικιλίες αμπέλου που κάποιες από αυτές είναι μοναδικές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο.

 

ΚΤΗΜΑ ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗ

Λάντζοι Ηλείας 27064

Τηλ:.2621069183

Fax: 2621069283

Email: kbrintzi@otenet.gr

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ από Ηλεία

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ