Δευτέρα 23 Ιανουραρίου 2023
Ξενοδοχείο Intercontinental - Αθήνα

Το Peloponnese Wine Festival, η κύρια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα, του μεγαλύτερου αμπελώνα της χώρας, έρχεται για 15η χρονιά την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Intercontinental. 47 μέλη - οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού τους με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες. 

Το Peloponnese Wine Festival αναδεικνύει το Πελοποννησιακό κρασί δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, της ποικιλομορφίας αλλά και των ιδιαιτεροτήτων που το χαρακτηρίζουν. Η εκδήλωση που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των παραγωγών της Πελοποννήσου δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει την νέα και την ‘παλιά’ γενιά των οινοποιών, να ανακαλύψει τα κρασιά τους, τους πειραματισμούς και τις νέες εμφιαλώσεις τους.

Και φέτος το κοινό θα έχει την δυνατότητα να κρατάει σημειώσεις και να βαθμολογεί τα κρασιά που δοκιμάζει σε μια απλή και εύχρηστη ηλεκτρονική εφαρμογή που θα περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρίσκει τα κρασιά που ξεχώρισε, να τα βαθμολογεί και να φτιάξει την δική του λίστα με 'αγαπημένα'.

Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Η κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέχρι τις 20/01, και 12€ από 21/01 και στα ταμεία της εκδήλωσης. Φοιτητικό 8€ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Αγοράστε το εισιτήριο σε προνομιακή τιμή μέχρι 20/01/23 στο https://www.viva.gr/tickets/happenings/tagfest/peloponnesewinefestivalat...

Βρείτε τους παραγωγούς που συμμετέχουν και περισσότερες πληροφορίες για το Peloponnese Wine Festival 2023 στο www.peloponnesewinefestival.com και στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/Peloponnese-Wine-Festival-126824354474451/..

Τα hashtag (#) της εκδήλωσης είναι #pwf2023. #pwfathens2023.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ