ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
εκδηλώσεων
MASTER CLASSES (με δήλωση συμμετοχής)
New Age Πελοπόννησος: Ζυμώσεις, τάσεις, νέες ιδέες
Με το Γιάννη Καρακάση MW 14:00 - 15:30

Με τον μεγαλύτερο σε έκταση αμπελώνα στην χώρα, η Πελοπόννησος περικλείει ένα συναρπαστικό δυναμικό ποικιλιών, διαφορετικών terroir και ποιοτικών παραγωγών. Oι τελευταίοι με τoν αστείρευτο πειραματισμό τους τόσο στο αμπέλι όσο και στην οινοποίηση οδηγούν την περιοχή στη νέα εποχή και σε κρασιά που χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα, καθαρότητα φρούτου και μοναδικότητα.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Βρες την Ποικιλία - Blind Tasting
Τυφλή Γευστική Δοκιμή

Πριν φύγετε από την εκδήλωση και αφού έχετε περιηγηθεί και έχετε δοκιμάσει όσα περισσότερα κρασιά μπορείτε, ‘τεστάρετε’ τις γνώσεις που αποκομίσατε και την ικανότητα σας να αναγνωρίζετε τις ποικιλίες του Πελοποννησιακού αμπελώνα. Δοκιμάστε τυφλά 4 διαφορετικά και βρείτε την ποικιλία.

 

Όσοι μαντέψουν σωστά και τις 4 ποικιλίες, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν magnum και jeroboam φιάλες από τον Πελοποννησιακό αμπελώνα!

Street Food & Κρασιά της Πελοποννήσου
Το Streaters στο Peloponnese Wine Festival

To Streaters διαλέγει τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες του για τους οινόφιλους σε μία Pop-Up εμφάνιση στο Peloponnese Wine Festival από τις 12:00 έως τις 19:00, σερβίροντας Streetfood από όλο τον κόσμο, δίπλα στα κρασιά του Πελοποννησιακού Αμπελώνα.

Συνδυάζουμε τα κρασιά της Πελοποννήσου με τοπικά τυριά

Η Πελοπόννησος εκτός από εξαιρετικά κρασιά παράγει και νόστιμα τυριά. Η Οικογένεια Κουρουνιώτη, θα φέρει τα υπέροχα τυριά της, θα τα δοκιμάσουμε και θα ψάξουμε να βρούμε ποιο ή ποια κρασιά (λευκά, ροζέ, ερυθρά) ταιριάζουν με τυριά διαφορετικού στιλ! Εμείς θα σας πούμε την θεωρεία και εσείς θα ψάξετε να βρείτε αν επαληθεύεται!

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ