Συνδυάζουμε προϊόντα ψαριών με κρασιά από την Πελοπόννησο

Τα κρασιά της Πελοποννήσου, εκτός όλων των άλλων, είναι και 'food friendly', κάτι το οποίο θα διαπίστωσετε στο Peloponnese Wine Festival. Παράλληλα με την γευσιγνωσία των κρασιών, θα έχετε την ευκαιρεία να δοκιμάσετε πέστροφα και σολομό από την G-Fish στην Λακωνία και να ανακαλύψετε ποια κρασιά ταιριάζουν καλύτερα με τέτοιου είδους εδέσματα! Εμείς ως συνήθως θα σας πούμε την θεωρία και εσείς θα βρείτε τους δικούς σας γευστικούς συνδυασμούς!

Η  G-fish , είναι  μία ελληνική εταιρεία με παρουσία άνω των 45 ετών στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας. Κύριος σκοπός είναι  η παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διάθεση,  προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας όπως: πέστροφα,  σολομός, οξύρρυγχος , χαβιάρι, φρέσκα αλλά και καπνιστά, που παράγονται από την μονάδα μας με ετήσια δυναμικότητα 30 τόνων περίπου !

Χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις τους, τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής, καθώς και τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες η εταιρεία καθίσταται ειδική  σε υψηλής ποιότητας gourmet  και καπνιστά προϊόντα. Με φροντίδα και υπευθυνότητα , στο εργαστήριό εφαρμόζεται σύστημα διασφάλισης υγιεινής κατά ISO:22000 πιστοποιημένο από την EUROCERT.

'Η φιλοσοφία  μας είναι να παράγουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με παραδοσιακό τρόπο χωρίς την χρήση συντηρητικών , ενισχυτικών γεύσης και χρωστικών ,όπως δηλαδή θα τα φτιάχναμε και στο σπίτι μας για να τα γευτούμε εμείς και τα παιδιά μας !! Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας αλλά και ο απόλυτος σεβασμός προς τον καταναλωτή εγγυώνται προϊόντα άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης…' Ανάμεσα στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι το γεγονός πως τα ψάρια μας αναπτύσσονται στα πεντακάθαρα πηγαία νερά του ‘Αγ. Μάμμα’ Ταϋγέτου τα οποία αναβλύζουν μέσα από την μονάδα μας με αποτέλεσμα τα ψάρια μας να μεγαλώνουν σε ένα τέλειο περιβάλλον απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα. Χρησιμοποιούμε βιολογικές τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. Καπνίζουμε τα ψάρια μας σε χτιστούς φούρνους με την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος και μόνο με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα ή χημικά, δημιουργώντας προϊόντα με πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση που λιώνει στο στόμα .

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ